Dragi čitatelji,

        ponosno vam predstavljamo treći broj Časopisa za odgojne i obrazovne znanosti Foo2rama u nakladi Udruge studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri. U svojoj trećoj godini nastavili smo s uspješnim izdanjem tiskanoga i mrežnoga broja našega časopisa. Kako svake godine podižemo razinu časopisa, tako smo nastavili i ove.

        Ovim projektom omogućujemo svim studentima i odgojno obrazovnim djelatnicima priliku objave vlastitih istraživanja, razmišljanja i saznanja. Treći broj donosi dvije kategorije članaka. U prvoj su recenzirani članci koji su prošli postupak dvostruko slijepe recenzije, a u drugoj su primjeri dobre prakse usvojeni odlukom uredništva. Prošireno je i uredništvo časopisa te su tako, uz članove i prijatelje Udruge studenata Futuri Magistri, u međunarodnom uredništvu i sveučilišni nastavnici i profesori. Članci su raznolike tematike te ćete moći pročitati o zaista raznovrsnim temama i područjima.

        U projektu, koji sufinancira Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, stekli smo nova urednička iskustva, kao i ona u pisanju projekata. Partner nam je na projektu Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku koji nam uvijek pruža svu potrebnu pomoć i podršku.

        Nadamo se da ćete uživati čitajući ovaj broj, steći nova znanja i dobiti ideje koje možete upotrijebiti u svojem (budućem) radu.

Uime uredništva

Luka Pongračić, glavni urednik